Реклама

👀 Spiritborn — що відомо про новий клас у Diablo IV

Čytaty latynkoju
👀 Spiritborn — що відомо про новий клас у Diablo IV
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Spiritborn — що відомо про новий клас у Diablo IV
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Журналіст Джез Корден запитав у творців Diablo IV більше подробиць про майбутній клас Spiritborn, який додадуть у гру 8 жовтня разом з доповненням Vessel of Hatred.

Так, зі спілкування стало відомо, що клас Spiritborn обрали замість класу Paladin тому, що хотіли зробити щось інше та не повторювати класи з попередніх частин. Крім того, майбутній новий клас пов’язаний з новою локацією, яку додасть у гру Vessel of Hatred.

Розробники зазначили, що інші класи, які вже представлені у Diablo IV, й так є «ностальгічними», оскільки повторюють персонажів з минулих частин. На думку творців, треба «йти далі та робити нові речі».

У Blizzard також зазначили, що більше про новий клас розкажуть 18 липня.

Також розробників спитали про успіх четвертого сезону Loot Reborn. Нагадаємо, сезон розпочався на початку травня та вніс значні зміни у гру, що дозволило творцям залучити нових гравців.

Всі зміни, про які ми говоримо, є частиною великого плану з подальшого вдосконалення гри. Ми намагаємося по-справжньому поспілкуватися зі спільнотою, зрозуміти, чого вони очікують від гри. Тому що, чесно кажучи, гра вже не зовсім наша. Вона їхня.

Blizzard

Раніше ми розповідали про усе, що відомо про доповнення Diablo IV: Vessel of Hatred.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...