Реклама

👀 Call of Duty: Black Ops 6 Direct — усе, що показали

Čytaty latynkoju
👀 Call of Duty: Black Ops 6 Direct — усе, що показали
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Call of Duty: Black Ops 6 Direct — усе, що показали
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після основної частини Xbox Games Showcase 2024 почалася подія Call of Duty: Black Ops 6 Direct. Переповідаємо, що розповіли Activision про майбутню гру.

  • Події відбудуться на початку 90-х після Холодної війни. Сюжет зачепить реальні події: розпад СРСР війну у Перський затоці — та за хронологією буде після частини Cold War та з флешбеками на Black Ops 2. Героєм нової частини стане Френк Вудс. Розробники обіцяють цікавий сюжет з багатьма «фліпами» під час історії.
  • Одне з цікавих нововведень — можна буде не лише вбивати ворогів, а також й впливати на них за допомогою розмов. Покращиться й інтелект ворогів — щойно героя помітять, супротивники будуть відрізати персонажа від шляхів відступу, а цілі на мапі можна буде досягати різними шляхами.
  • У Black Ops 6 у грі буде одна з найбільших мап для соло-компанії у серії (місія в Іраку). Обіцяють різні та контрастні локації — наприклад, казино в Центральній Європі або північ СРСР.
  • Розробники також переробили фізику руху та «хіт бокси», яких стане більше. Нова фізика руху дозволить пересуватися і бігати в будь-якому напрямку за допомогою нової системи Omnimove — дозволить рухатися на 360 градусів. Також з’явився «інтелектуальний рух», який можна налаштувати, та який впливає на взаємодію гравця з навколишнім середовищем.
  • У франшизі з’явилося багато нової зброї з 90-х років. Обіцяють, що можна буде брати будь-яку зброю, що буде траплятися на шляху. В грі також повернеться система «Престижу» зі старих ігор серії, але трішки покращена. Система дозволить отримувати різне спорядження, а рівнів буде приблизно тисяча. Режим буде доступний з моменту релізу гри.
  • У Black Ops 6 з’являються 16 нових карт для онлайн-режимів, а також повертаються режими «Зомбі» (на релізі буде дві мапи) та «Театр». Кожна карта має власну історію і відкривати їх можна буде під час проходження основної кампанії.
  • Таким чином, 28 серпня пройде ще один захід про Call of Duty, де поділяться детальною інформацією про мультиплеєр. Бета-тест онлайн-режимів відбудеться восени.

Раніше ми розповідали про усе, що показали на Xbox Games Showcase 2024.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...