Реклама

🤔 Ubisoft Toronto допоможе у розробці ремейку Prince of Persia: The Sands of Time

Čytaty latynkoju
🤔 Ubisoft Toronto допоможе у розробці ремейку Prince of Persia: The Sands of Time
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Ubisoft Toronto допоможе у розробці ремейку Prince of Persia: The Sands of Time
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Ubisoft Toronto оголосила про співпрацю з Ubisoft Montreal над довгоочікуваним ремейком Prince of Persia: The Sands of Time.

Як повідомили в Ubisoft Toronto, команди працюватимуть «пліч-о-пліч, щоб вдихнути нове життя в улюблену класику 2003 року».

Розробники зазначили, що у них з’явився шанс застосувати «оновлені технології, досвід та креативність, щоб модернізувати цю класичну гру разом з партнерами».

Варто зазначити, що ремейк The Sands of Time знаходився у виробничому пеклі — спочатку він розроблявся в Ubisoft Pune і Ubisoft Mumbai у 2020 році, з вікном релізу у січні 2021.

У призначену дату реліз не відбувся, й проєкт передали Ubisoft Montrea у травні 2022. Через це розробку проєкту відклали на невизначений термін, але повернулися до нього, ймовірно, вже наприкінці 2022 року. Тепер до проєкту приєдналася й Ubisoft Toronto.

Варто зазначити, що Ubisoft Toronto, яку відкрили у 2010 році, встигла попрацювати над Watch Dogs: Legion та Far Cry 6. Вона також виступала як команда підтримки для проєктів Assassin’s Creed, Far Cry, Tom Clancy’s Splinter Cell та XDefiant. Крім того, студія розробляє Star Wars Outlaws.

Наразі про офіційний анонс ремейку Prince of Persia: The Sands of Time чи дату релізу невідомо. Попри проблеми з The Sands of Time, Ubisoft не полишила франшизу — раніше ми розповідали про новий The Rogue Prince of Persia.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...