Реклама

👀 Ентузіаст зумів портувати Fallout 1 на Nintendo 3DS

Čytaty latynkoju
👀 Ентузіаст зумів портувати Fallout 1 на Nintendo 3DS
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Ентузіаст зумів портувати Fallout 1 на Nintendo 3DS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після виходу серіалу Fallout на Amazon ця ігрова франшиза переживає сплеск популярності. Вона приносить додатковий дохід Bethesda та ставить рекорди за кількістю гравців для окремих раніше здавалося б не надто вдалих ігор серії.

Однак долучитися до цієї постапокаліптичної феєрії вдається не всім, адже майже усі ігри серії Fallout оминули консолі Nintendo (окрім Fallout: Shelter). Відповідно за справу вирішили взятися ентузіасти.

Як помітили у порталі The Gamer одному користувачу під ніком Mr Huu вдалося портувати першу частину Fallout на свою Nintendo 3DS (деталями усього процесу він поділився тут).

Загалом для цього вам спершу буде потрібна легальна копія Fallout 1, щоб перенести потрібні файли на Nintendo 3DS, яку уже своєю чергою потрібно буде модифікувати. Однак, це цілком цікавий спосіб зіграти у класичну гру на чомусь портативному окрім Steam Deck, чи Asus ROG Ally.

Finally gonna play through and finish Fallout 1 on my 3DS
byu/Loopuze1 inclassicfallout

Автор цього порту також відзначає, що для гри можна використовувати стилус Nintendo 3DS замість комп’ютерної миші, але для перемикання між правою та лівою кнопкою миші потрібно затискати L на консолі.

Відзначимо, що перша Fallout вийшла ще у 1997 році тоді грою ще не займалися у Bethesda і її розробкою та видавництвом займалася Interplay Productions. Сама гра також була звична для свого часу з перспективою на кшталт Diablo.

Грою з виглядом від першої особи серія Fallout стала уже з моменту її розробки під крилом Bethesda.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...