Реклама

🎮 Чутки: PlayStation 5 Pro вже готова, проте поки що випускати консоль не планують

Čytaty latynkoju
🎮 Чутки: PlayStation 5 Pro вже готова, проте поки що випускати консоль не планують
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Чутки: PlayStation 5 Pro вже готова, проте поки що випускати консоль не планують
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За повідомленням інсайдерів, PlayStation 5 Pro була готова до релізу ще у 2023 році, проте запуск консолі відклали задля того, щоб він збігся з релізами великих ігор.

Про це розповів інсайдер Moore’s Law is Dead в подкасті Broken Silicon. За його словами, PS5 Pro не варто очікувати найближчим часом — реліз консолі Sony хоче приберегти до релізу великих ігор, як-от Grand Theft Auto 6.

Варто зазначити, що така думка інсайдера має сенс — остання частина серії від Rockstar вийде лише на консолях поточного покоління. Sony ж може продемонструвати потужність нової системи саме на прикладі Grand Theft Auto 6, яка навіть зможе стати драйвером для продажів консолі. Крім того, Sony цього року не запускає жодної великої гри.

У травні 2024 Sony також провела презентацію, де представила стратегію на своє майбутнє. На заході компанія не відповіла на питання про PlayStation 5 Pro, лише окремо відзначила, що задоволена результатами PlayStation 5, яку називають дуже успішною консоллю.

Раніше ми детальніше розповідали про те, що PlayStation провела бізнес-презентацію, де поділилася успіхами та планами на майбутнє.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...