Реклама

📈 PlayStation провела бізнес-презентацію, де поділилася успіхами та планами на майбутнє

Čytaty latynkoju
📈 PlayStation провела бізнес-презентацію, де поділилася успіхами та планами на майбутнє
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 PlayStation провела бізнес-презентацію, де поділилася успіхами та планами на майбутнє
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Sony провели свою бізнес-презентацію в рамках якої поділилися успіхами PlayStation та її подальшими планами після відходу Джима Раяна.

Якщо ви очікували на якісь гучні анонси, чи зміни у підході до ведення свого бізнесу, тоді цей захід вас може розчарувати, адже загалом нічого нового нам не показали.

Компанія похвалися тим, що покоління консолей PlayStation 5 стало найприбутковішим у її історії, до того ж за доволі невеликий проміжок часу.

Також цікавим є те, що компанія підтвердила інформацію про те, що кількість активних користувачів PSN на PlayStation 4 становить 49 млн, а загальна кількість — 97 млн.

Водночас власники PlayStation 5 все ж проводять за грою у 1,5 раза більше часу — 2,4 млрд загальних годин проти 1,4 млрд гоин.

Також відзначається, що компанія розділяє свої студії на чотири категорії:

  • Ті що сконцентровані на однокористувацьких сюжетних іграх (Insomniac, Naughty Dog та ін.)
  • Ті що сконцентровані на сервісних іграх (Bungie, Firewalk та ін.)
  • І ті, що займаються і тим і тим (тут Guerilla зі своєю франшизою Horizon, Bend Studio, яка відома за Days Gone, а наразі працює над новою багатокористувацькою грою)
  • Та студії партнери на кшталт Nixxes, яка портує ігри на ПК

Окремо у PlayStation відзначили успіхи своїх останніх ексклюзивів. У компанії задоволені продажами Marvel’s Spider-Man 2 — 11 млн копій. Також звісно, що компанія задоволена своїм сервісним проєктом Helldivers 2, який розійшовся тиражем у 12 млн копій.

З огляду на успіх останньої у PlayStation й надалі планують випускати сервісні ігри одночасно на ПК та своїх консолях.

Водночас щодо інших ексклюзивів, то як й раніше на їхній реліз для ПК варто очікувати через кілька років після PlayStation 5, коли ігри уже використають весь свій потенціал продажів на консолі.

Також у компанії планують взятися за деякі експериментальні ігри з меншими бюджетами та масштабами.

Загалом серйозних змін з відходом Джима Раяна з поста голови PlayStation наразі не відбулося, а на анонси нових ігор можна очікувати уже 31 травня о 1:00 на черговій State of Play.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...