Реклама

🌚 Sony видалила нещодавнє інтерв’ю з Нілом Дракманном через «значні помилки»

Čytaty latynkoju
🌚 Sony видалила нещодавнє інтерв’ю з Нілом Дракманном через «значні помилки»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Sony видалила нещодавнє інтерв’ю з Нілом Дракманном через «значні помилки»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Sony прибрали своє нещодавнє інтерв’ю з співпрезидентом Naughty Dog Нілом Дракманном, оскільки знайшли у ньому «значні помилки».

Нагадаємо, що минулого тижня на офіційному сайті Sony вийшло інтерв’ю з Дракманном, у якому усі відмітили кілька його цікавих тез. Звісно, що найцікавішою видались його слова про те, що наступна гра Naughty Dog дозволить «переосмислити сприйняття ігор».

Після того як ці слова розлетілися мережею Дракманн у своєму Twitter|X відреагував на це все та відзначив, що його слова та контексти були змінені та не відповідали тому, що він говорив. Тоді він поділився нередагованим фрагментом свого інтерв’ю.

Саме після цього уже в Sony вирішили відреагувати на це та прибрали зі свого сайту інтерв’ю через суттєві помилки:

Переглядаючи наше нещодавнє інтерв'ю з Нілом Дракманом з Naughty Dog, ми виявили кілька суттєвих помилок та неточностей, які не відображають його точку зору та цінності (включаючи такі теми, як анімація, письменництво, технології, штучний інтелект та майбутні проєкти). Ми вибачаємося перед Нілом за спотворення його слів і за будь-який негативний вплив, який це інтерв'ю могло спричинити йому та його команді. За погодженням з Naughty Dog та SIE ми видалили інтерв'ю.

Загалом, видається, що редактори інтерв’ю дійсно доволі вільно обійшлися з оригінальним текстом, що й викликало подібну реакцію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...