Реклама

👀 Чутки: Call of Duty: Black Ops 6 на релізі буде доступна у Game Pass

Čytaty latynkoju
👀 Чутки: Call of Duty: Black Ops 6 на релізі буде доступна у Game Pass
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Чутки: Call of Duty: Black Ops 6 на релізі буде доступна у Game Pass
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мобільний застосунок Xbox почав повідомляти користувачам, що Call of Duty: Black Ops 6 в перший день з’явиться у Game Pass. Згодом інформацію підтвердили й інсайдери.

Варто зазначити, що сьогодні, 28 травня, має вийти кінематографічний трейлер гри. Саме через, ймовірно, й сталася помилка — й застосунок почав повідомляти гравцям про майбутню появу гри у Game Pass на релізі.

Згодом інформацію також прокоментував журналіст та відомий інсайдер Джез Корден. За його словами, вже незабаром Microsoft/Xbox офіційно підтвердять новину про появу Call of Duty: Black Ops 6 у сервісі — можливо, навіть у новому трейлері гри.

Також варто зазначити, що раніше цього місяця видання The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела повідомляло, що Microsoft прагне випустити гру у Game Pass для того, щоб стимулювати продажі підписки на сервіс. На думку інсайдер, нова Call of Duty дійсно допоможе компанії залучити нових гравців.

Залишається лише чекати нові трейлери гри, а також Xbox Games Showcase 2024, що відбудеться 9 червня — на якому, скоріше за все, гру представлять вже повноцінно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...