Реклама

👀 Хідео Коджіма знайшов у «Фуріозі» Соліда Снейка, хоча ця роль уже зайнята

Čytaty latynkoju
👀 Хідео Коджіма знайшов у «Фуріозі» Соліда Снейка, хоча ця роль уже зайнята
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Хідео Коджіма знайшов у «Фуріозі» Соліда Снейка, хоча ця роль уже зайнята
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творець серії ігор Metal Gear Solid Хідео Коджіма поділився своїми враженнями після перегляду фільму Джорджа Міллера «Фуріоза. Шалений Макс. Сага» і, видається, знайшов у стрічці для себе дещо знайоме.

Один з персонажів за словами Коджіми нагадував йому Соліда Снейка — одного з головних персонажів Metal Gear. У своєму Twitter/X він між розхвалюванням «Фуріози» відзначив Тома Берка, який грає Джека, наставника головної героїні.

Гра актора та його зовнішній вигляд відгукнулися у Коджіми особливим чином, адже він написав, що «бачив його лише як Снейка». Водночас йоме це вдалося сказати й самому Берку, який під час зустрічі відзначив, що під час зйомок йому говорили про те, що він дуже нагадує Соліда Снейка.

Варто відзначити, що доволі довгий час у виробництві знаходиться кіноадаптація ігор Metal Gear. Востаннє оновлення щодо цього ми отримували ще у 2020 році, коли відзначалося, що головну роль у фільмі виконає Оскар Айзек. З того часу жодних новин щодо стану справ екранізації не з’являлося.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...