Реклама

📱 Чутки: Sony планує створити власний магазин мобільних ігор

Čytaty latynkoju
📱 Чутки: Sony планує створити власний магазин мобільних ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📱 Чутки: Sony планує створити власний магазин мобільних ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Згідно з новими вакансіями, підрозділ Sony, що відповідає за розробку мобільних ігор, планує створити власну платформу.

Загалом, підрозділ PlayStation Studios Mobile шукає інженера-програміста, який буде відповідальний за створення «платформи для розробки, публікації та експлуатації безплатних мобільних ігор». Вакансію опублікували на порталі TweakTown.

Також в описі зазначено, що ігри на майданчику, який треба створити, мають бути інтегровані до сервісів PlayStation. Тому, ймовірно, варто очікувати кросплатформних проєктів, які будуть доступні як на смартфонах, так й на консолях.

Наразі Sony має лише одну гру, створену для мобільних — це покрокова Fate/Grand Order. Її видала Aniplex, а створила дочка Sony Music Entertainment Japan.

Як зазначає видання Gamesindustry, ці плани з’явилися на тлі того, як Sony запустила свій мобільний підрозділ у 2022 році. Тоді вона придбала розробника мобільних пристроїв Savage Studios, а згодом змінила назву на Neon Koi.

Ще однією причиною, чому Sony почала обмірковувати присутність у галузі мобільних ігор — новий магазин Microsoft, який компанія планує запустити влітку. Раніше ми розповідали, що Microsoft планує випустити Xbox Mobile Store у липні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...