Реклама

🤔 Нова гра Naughty Dog дозволить «переосмислити сприйняття ігор» — Ніл Дракманн

Čytaty latynkoju
🤔 Нова гра Naughty Dog дозволить «переосмислити сприйняття ігор» — Ніл Дракманн
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Нова гра Naughty Dog дозволить «переосмислити сприйняття ігор» — Ніл Дракманн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співпрезидент Naughty Dog Ніл Дракманн у своєму новому інтерв’ю для сайту Sony поділився, якщо не деталями нвої гри студії, то як мінімум тим, що варто від неї очікувати.

Він відзначив, що наразі працює, ймовірно, над «найзахопливішою» грою в розробці якої він коли-небудь брав участь.

Дракманн загалом не поділився жодними подробицями про гру. Однак він відзначив, що вона може «переосмислити загальноприйняті уявлення про ігри». Дракманн на цьому моенті детально не зупинився теж, однак відзначив, що успіх серіалу «Останні з нас» продемонстрував те як ігри виходять за свої межі та захоплюють нову аудиторію.

Цей зсув підкреслюється нашим виходом на телебачення з серіалом «Останні з нас», який, як я сподівався, подолає прірву між геймерами та негеймерами. Успіх шоу привернув увагу до ігор, проілюструвавши багатий, захоплюючий досвід, який вони пропонують. Така популярність надихає мене не лише на наш поточний проєкт, а й на ширший потенціал ігор, який може захопити світову аудиторію. Я з нетерпінням чекаю на резонанс цієї нової гри, особливо після успіху The Last of Us.

Окрім цього Дракманн у своєму інтерв’ю відзначив, що в майбутньому для розробки відеоігор важливим інструментом буде штучний інтелект (ШІ).

ШІ дозволить нам створювати нюансовані діалоги та персонажів, розширюючи творчі можливості. Однак дуже важливо точно спрямувати ці інструменти на досягнення запланованих результатів.

Загалом варто лише очікувати на те, чим саме Ніл Дракманн спробує нас здивувати у майбутньому.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...