Реклама

👀 Нова гра від співзасновника Rockstar Дена Гаузера розгорнеться у науково-фантастичному всесвіті

Čytaty latynkoju
👀 Нова гра від співзасновника Rockstar Дена Гаузера розгорнеться у науково-фантастичному всесвіті
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Нова гра від співзасновника Rockstar Дена Гаузера розгорнеться у науково-фантастичному всесвіті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого тижня новинами пронеслася інформація про те, що співзасновник Rockstar та співавтор усіх найвідоміших ігор цієї компанії, Ден Гаузер, вирішив повернутися до того, що він уміє найкраще.

Тоді з’явилися повідомлення, що він зі своєю студією Absurd Ventures планує розробку нової пригодницької гри у відкритому світі. Після цього у IGN вирішили уточнити, що саме нам варто очікувати від автора GTA V та Red Dead Redemption 2.

У виданні помітили, що Absurd Ventures оголосила дату виходу першого тому свого аудіофантастичний серіал A Better Paradise і існує, ймовірність, що саме цей всесвіт стане місцем у якому розгорнуться події нової гри від Дена Гаузера.

Сам аудіофантастичний серіал, який має вийти 10 червня, розповідає про «невдалий розвиток амбітного, але захопливого проєкту цифрового ігрового світу під керівництвом винахідника і психолога доктора Марка Тайберна».

Відзначається, що у пресрелізі стосовно виходу цього аудіосеріалу Absurd Ventures відзначила:

Окрім запуску першого тому аудіосеріалу A Better Paradise, Гаузер, Лазлоу (Джонс) і команда Absurd Ventures перебувають на різних стадіях розробки кількох проєктів у всесвіті A Better Paradise, включаючи додаткові сезони аудіофантастики, а також телебачення та відеоігри.

Власне у IGN з посиланням на свої джерела повідомляють, Absurd Ventures розробляє пригодницьку гру з відкритим світом у всесвіті A Better Paradise.

Загалом це все, що наразі може бути відомо про нові ігри від Дена Гаузера, однак це все доволі інтригує та дійсно змушує очікувати на подальші анонси.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...