Реклама

🤔 Ghost of Tsushima працюватиме на Steam Deck, але є нюанс

Čytaty latynkoju
🤔 Ghost of Tsushima працюватиме на Steam Deck, але є нюанс
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Ghost of Tsushima працюватиме на Steam Deck, але є нюанс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 16 травня має відбутися реліз Ghost of Tsushima: Director’s Cut для ПК і за словами розробників з Nixxes, які портували гру, зіграти у неї зможуть також й власники Steam Deck.

Після доволі вибагливого порту ексклюзиву PlayStation 5 Horizon Forbbiden West тепер ПК-гравців потішать «легшою» грою, яку бе змога навіть запустити на портативці від Valve.

Однак на Steam Deck гравці зможуть зіграти лише в однокористувацьку кампанію та доповнення Iki Island. Про це Nixxes повідомила у блозі гри в Steam.

Відзначається, що на Steam Deck не вийде зіграти в кооперативний багатокористувацький режим The Ghost of Tsushima: Legends, оскільки для цього потрібно, щоб Windows мала доступ до інтегрованих функцій PlayStation Network.

Це власне призвело до того, що гра потрапила до списку «Не підтримується» для Steam Deck. Однак автори порту гри відзначають, що це лише стосується саме мультиплеєрного режиму.

Водночас у Nixxes не уточнили про роботу багатокористувацького режиму на конкурентах Steam Deck, таких як Asus ROG Ally та MSI Claw, які працюють на Windows 11.

Нагадаємо, що Ghost of Tsushima: Director’s Cut для ПК має вийти уже 16 травня. Додамо, що оригінальний реліз гри відбувся ще у 2020 році для PlayStation 4 і огляд цієї версії гри ви можете знайти за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...