Реклама

👀 Assassin's Creed Shadows — у Insider Gaming розповіли більше про головного героя Ясуке

Čytaty latynkoju
👀 Assassin's Creed Shadows — у Insider Gaming розповіли більше про головного героя Ясуке
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Assassin's Creed Shadows — у Insider Gaming розповіли більше про головного героя Ясуке
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ubisoft вирішила довго не чекати та офіційно анонсувала нову Assassin’s Creed Shadows кінематографічний трейлер якої ми зможемо побачити уже 15 травня.

Разом з цим у Insider Gaming, яке під проводом Тома Гендерсона є ледь не ексклюзивним виданням з інсайдами по Ubisoft, вирішили поділити інформацією про одного з головних персонажів гри.

Одним із протагоністів стане Ясуке, який заснований на реальному самураї африканського походження. Однак, звісно що для гри він зазнає значних змін своєї історії.

У Assassin’s Creed Shadows, Ясуке дісталася роль раба, який подорожує через океан на кораблі з невільниками. Однак під час переправи на корабель раптово «нападають невідомі сили». У розпалі битви всі, включно з коханою чоловіка, гинуть у бою. Врятуватися вдається лише Ясуке, якого врятували та перевезли до Японії, де він власне навчиться шляху самурая під опікою Оди Нобунаги.

Однак у Assassin’s Creed Shadows Ясуке не буде єдиним ігровим персонажем. Ми також отримаємо можливість грати за Наое, яка стане його партнеркою у боротьбі за об’єднання Японії.

Також ролі цих персонажів будуть дещо відрізнятися. Якщо Ясуке загалом буде орієнтований на звичні бої, то Наое це вже буде більше геймплей зосереджений на скраданні у більш відповідному для Assassin’s Creed стилі.

Наразі невідомо, коли відбудеться реліз Assassin’s Creed Shadows та на яких платформах. Однак можна припустити, що ми дізнаємося про це уже 15 травня з першим трейлером гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...