Реклама

🏯 Ghost of Tsushima 2 буде наступною грою від Sucker Punch — Джейсон Шраєр

Čytaty latynkoju
🏯 Ghost of Tsushima 2 буде наступною грою від Sucker Punch — Джейсон Шраєр
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏯 Ghost of Tsushima 2 буде наступною грою від Sucker Punch — Джейсон Шраєр
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий ігровий журналіст та автор кількох книжок про геймдев Джейсон Шраєр вирішив зі свого боку прокоментувати чутки про те, що наступною грою Sucker Punch може бути зовсім не та гра на яку усі очікують.

Спочатку Джефф Ґарбб з Giant Bomb у своєму відео на YouTube поділився інформацією, що наступною грою від творців Ghost of Tsushima стане нова гра у франшизі Sly Cooper. Саме через це він відзначає нам й доведеться довго чекати на сиквел «Привида Цусіми».

Водночас Ґрабб додав, що це «припущення, але там точно дим, але, можливо, де дим, там і вогонь».

Після цього багато користувачів підхопили слова Ґрабба як доконаний факт і деякі з них почали висловлювати своє невдоволення.

Водночас це все вирішив прокоментувати Джейсон Шраєр з Bloomberg, який запевняє усіх, що наступна гра Sucker Punch все-таки буде Ghost of Tsushima:

Sucker Punch це студія з одним проєктом. Причина, по якій Ghost of Tsushima 2 ще не вийшла, полягає в тому, що AAA-відеоігри зараз створюються 5-7 років. (Крім того, Sucker Punch менша за розміром, ніж більшість інших розробників AAA-ігор)

Відзначимо, що серія ігор Sly Cooper це власне саме те, що принесло першу славу Sucker Punch після релізу першої гри у 2002 році. Головним героєм цієї серії є єнот-злодій, а події гри відбуваються у світі, який населений антропоморфними тваринами.

Сама Sucker Punch розробила перші три гри у серії Sly Cooper після чого перейшла до нових проєктів: Infamous, а згодом й Ghost of Tsushima.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...