Реклама

🥴 Тепер скорочення у Electronic Arts — скасовано шутер по «Зоряних війнах» та інші проєкти

Čytaty latynkoju
🥴 Тепер скорочення у Electronic Arts — скасовано шутер по «Зоряних війнах» та інші проєкти
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Тепер скорочення у Electronic Arts — скасовано шутер по «Зоряних війнах» та інші проєкти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тепер черга скорочень дійшла до Electronic Arts, яка звільняє близько 670 співробітників, що становить близько 5% від усіх працівників у компанії.

Як повідомляє видання Gematsu у EA внутрішню реструктуризацію та певну зміну стратегії. За словами гендиректора компанії наразі вони «відходять від розробки майбутніх ліцензійних (франшиз), які, на нашу думку, не матимуть успіху в нашій мінливій галузі».

Тобто у EA хочуть сконцентруватися на своїх власних франшизах, а не розробці ігор за ліцензіями з Marvel, Disney та ін. Звісно, що скорочення співробітників та зміни стратегії вплинула на розробку майбутніх проєктів частина з яких тепер скасована.

Щодо ігор за ліцензіями з Marvel (а це Black Panther та Iron Man), то наразі відзначається, що ці ігри й надалі знаходяться у виробництві.

Водночас як мінімум одна з ігор за ліцензією від Disney скасована. Мова іде про ще неанонсований шутер від першої особи у всесвіті «Зоряних війн» від Respawn. Раніше були повідомлення, що це мала бути гра за мотивами «Мандалорця».

Однак третя частина Star Wars Jedi від Respanw все ще у розробці і її зміни не зачепили.

fallen order

У EA відзначили, що скасування шутера відбулося ще на ранній стадії його розробки і це дозволить краще сконцентруватися на наявних проєктах. Тобто нас запевняють, що це точно не схожа ситуація зі скасуванням Star Wars 1313.

Окрім цього EA закриває Ridgeline Studios, яка працювала над новою Battlefield, що водночас не має вплинути на нову гру у серії.

Що ж 2024 рік уже можна сміливо говорити увійде в історію ігрової індустрії, як рік масових скорочень, хай би які успішні проєкти не вийшли б цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...