Реклама

👀 Rocksteady каже, що фанам серії Batman: Arkham сподобається Suicide Squad

Čytaty latynkoju
👀 Rocksteady каже, що фанам серії Batman: Arkham сподобається Suicide Squad
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Rocksteady каже, що фанам серії Batman: Arkham сподобається Suicide Squad
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Rocksteady заявила, що майбутня Suicide Squad — це їхня найбільша гра з точки зору наративу.

У попередніх оглядах критики зазначили, що гра, «не збирається відкривати нові горизонти в жанрі супергеройських історій так само як це зробила серія Arkham». Тепер у Rocksteady відповіли щодо цієї тези.

Так, один з топменеджерів студії Даріус Садегян зазначив, що історія у Suicide Squad «обов’язково сподобається фанатам ігор про Аркхем».

Вона все ще сповнена ДНК, яка пронизує серію Batman: Arkham - ці основи історії та персонажів є абсолютно центральними для нашого процесу. З точки зору сюжету, це, безумовно, наша найбільша гра.

Rocksteady

Також в студії відповіли на побоювання гравців через те, що у грі буде багато донату та необхідних покупок. На це Садегян зазначив, що команда «дуже хоче бути поруч із гравцями, які хочуть залишитися з нами та продовжити пригоду».

Для нас дуже важливо, щоб ми були щедрі до людей, які грають у нашу гру, тому протягом першого року після запуску ми маємо масу нового вмісту, який буде абсолютно безкоштовним для людей, які є власниками гри.

Rocksteady

Нагадаємо, після кількох затримок, Suicide Squad: Kill the Justice League вийде 2 лютого 2024 року для PS5, Xbox Series X/S та ПК у Steam.

Раніше ми розповідали, що Rocksteady застерігає гравців від спойлерів до Suicide Squad: Kill the Justice League.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...