Реклама

🎮 Анонсовано MSI Claw — нову портативну консоль ціною від $699

Čytaty latynkoju
🎮 Анонсовано MSI Claw — нову портативну консоль ціною від $699
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Анонсовано MSI Claw — нову портативну консоль ціною від $699
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ринок портативних консолей продовжує розширюватися, адже тепер у MSI презентували свою портативну консоль Claw, яка має нав’язати конкуренцію Steam Deck та Asus ROG Ally.

Компанія представила новий девайс в рамках CES 2024, яка проходить у Лас-Вегасі у США. Стартова ціна для портативки буде на рівні $699, а головною особливістю у MSI відзначають процесор на базі Intel.

Загалом MSI Claw буде доступна у варіаціях з процесором Meteor Lake починаючи з Core Ultra 5 та завершуючи Core Ultra 7-155H з обсягом пам’яті в 512 ГБ. Додамо, що конкуренти Steam Deck та Asus ROG Ally мають процесори на базі AMD і навідміну від них у новинці MSI буде можливість використання технології масштабування Intel XeSS.

Екран MSI Claw — це 7-дюймовий LCD-дисплей з IPS-матрицею, роздільною здатністю 1080р та частотою оновлення 120 Гц і яскравістю в 500 ніт.

Найважливіше питання будь-якої сучасної портативки це автономність і у MSI звісно, що заявляють про те, що вона буде більшою за своїх конкурентів. Відзначається, що батарея об’ємом в 53 Whr має потішити користувачів «вражаючою 2-годинною роботою від акумулятора при повному робочому навантаженні».

Характеристики MSI Claw можете побачити нижче.

Продажі MSI Claw мають розпочатись в перші половині 2024 року і доступною портативка буде у трьох варіантах з ціною від $699.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...