Реклама

🥴 Розробник Surgeon Simulator та I Am Bread звільнив третину працівників

Čytaty latynkoju
🥴 Розробник Surgeon Simulator та I Am Bread звільнив третину працівників
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Розробник Surgeon Simulator та I Am Bread звільнив третину працівників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Британський розробник Bossa Studios, відомий іграми Surgeon Simulator та I Am Bread, звільнив третину своїх співробітників.

Згідно з повідомленням, під скорочення потрапили QA і виробничий персонал. Наразі компанія розробляє Lost Skies, «кооперативну пригодницьку гру на виживання для 1-6 гравців, що розгортається серед хмар».

Нам довелося прийняти важке рішення переформатувати студію, щоб відобразити ситуацію, в якій ми опинилися наприкінці цього року, зосередивши всі наші зусилля на Lost Skies. Це означає, що ми опинилися в нестерпному становищі, коли нам довелося звільнити приблизно третину студії, серед яких були деякі з наших найближчих колег.

Bossa Studios

Керівники Bossa Studios також попросили допомогти екс-колегам швидше знайти роботу в індустрії.

Ми часто говоримо, що створювати ігри важко, але немає нічого важчого, ніж бачити, як звільняють людей, якими ти захоплюєшся. Зрештою, ми робили все можливе, щоб не опинитися в такій ситуації, і нам дуже шкода, що ми опинилися в такому становищі.

Bossa Studios

Раніше ми розповідали, що реструктуризація Embracer Group призвела до того, що компанія звільнила 900 співробітників протягом останнього кварталу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...