Реклама

🤔 Чутки: Sony планує нові звільнення у PlayStation Studio, а також в Insomniac

Čytaty latynkoju
🤔 Чутки: Sony планує нові звільнення у PlayStation Studio, а також в Insomniac
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Чутки: Sony планує нові звільнення у PlayStation Studio, а також в Insomniac
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sony, ймовірно, планує скорочення різних студій PlayStation, включаючи Insomniac Games. Згідно зі знайденими документами, одну зі студій також можуть закрити.

Спочатку видання Kotaku повідомило, що плани Sony виявили в документах, які просочилися в мережу під час масштабної кібератаки на Insomniac Games. Тепер подробиці з документів опублікував один з користувачів X (раніше Twitter).

За повідомленням Post Up, Sony, схоже, прагне скоротити щонайменше від 50 до 75 осіб в Insomniac. Попередньо, авторство робочого повідомлення приписують генеральному директору Insomniac Games Теду Прайсу.

Також Sony змушує Insomniac скоротити бюджет на майбутні проєкти. Разом з тим, в документах згадується, що «скорочення Ratchet і скорочення нових IP» буде недостатньо для досягнення їхньої мети.

Нагадаємо, що тиждень тому хакерська група вимагачів Rhysida повідомила, що зламала ресурси Insomniac Games та дістала інформацію й опублікувала частину матеріалів. Після цього зловмисники вимагали $2 млн за те, щоб не злити усі наявні у себе дані, однак ніхто не погодився на це й вони виклали близько 1,7 ТБ даних.

Наразі Insomniac Games ніяк не прокоментувала витік і тому ми в першу чергу радимо утриматись від пошуку злитої інформації з поваги до розробників та їхньої роботи.

Раніше ми також розповідали, що до мережі потрапила іграбельна ПК-збірка Marvel’s Wolverine.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...