Реклама

😥 Витік даних Insomniac — до мережі потрапила іграбельна ПК-збірка Marvel's Wolverine

Čytaty latynkoju
😥 Витік даних Insomniac — до мережі потрапила іграбельна ПК-збірка Marvel's Wolverine
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😥 Витік даних Insomniac — до мережі потрапила іграбельна ПК-збірка Marvel's Wolverine
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що якщо ви хотіли вберегтись від спойлерів по грі Marvel’s Wolverine від Insomniac це тепер буде ще складніше.

Нагадаємо, що напередодні стався масштабний витік даних Insomniac Games, які поширила хакерська група вимагачів Rhysida. Тоді до інтернету потрапило майже 1,7 ТБ даних розробника: арти, геймплей, сюжет Marvel’s Wolverine, а також плани й на майбутні проєкти.

Однак для «Росомахи» видається ситуація навіть гірша, адже як повідомляє GamesRadar+ до мережі потрапила іграбельна ПК-збірка Marvel’s Wolverine. Це звісно не повноцінна гра лише з вибраними елементами. Однак це все одно доволі неприємна ситуація для розробників, які навряд хотіли розкриття деталей гри таким чином.

Зі свого боку Gamesradar+ також прокоментувало, що наявність ПК-збірки не означає, що гра отримає реліз на цій платформі. У видані відзначають, що це доволі поширене явище у процесі розробки проєктів.

Нагадаємо, що тиждень тому хакерська група вимагачів Rhysida повідомила, що зламала ресурси Insomniac Games та дістала інформацію й опублікувала частину матеріалів. Після цього зловмисники вимагали $2 млн за те, щоб не злити усі наявні у себе дані, однак ніхто не погодився на це й вони виклали близько 1,7 ТБ даних.

Наразі Insomniac Games ніяк не прокоментувала витік і тому ми в першу чергу радимо утриматись від пошуку злитої інформації з поваги до розробників та їхньої роботи.

Також напередодні Sony поділилась результатами голосування «Гра року 2023» в рамках PlayStation Blog, де Insomniac отримала нагороду як найкраща студія.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...