Реклама

🎮 Rocksteady застерігає гравців від спойлерів до Suicide Squad: Kill the Justice League

Čytaty latynkoju
🎮 Rocksteady застерігає гравців від спойлерів до Suicide Squad: Kill the Justice League
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Rocksteady застерігає гравців від спойлерів до Suicide Squad: Kill the Justice League
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Rocksteady попросила фанатів бути обережними в Інтернеті, щоб уникнути спойлерів до Suicide Squad: Kill the Justice League.

Невідомі злили гру у мережу — зокрема, розкрили низку ключових деталей сюжету та подробиць персонажів.

Ми з нетерпінням чекаємо, коли гравці зможуть відчути історію, яку ми створили в Suicide Squad: Kill the Justice League, як тільки гра вийде в новому році. Дуже прикро бачити, що деталі гри розголошуються напередодні її виходу, тому ми можемо лише закликати вас намагатися уникати спойлерів там, де це можливо. І, будь ласка, намагайтеся не псувати задоволення іншим гравцям, публікуючи спойлери.

Rocksteady

Раніше в мережі з’явилося кілька відео з гри, включаючи вступний відеоролик та місію за участю відомих супергероїв DC. За попередньою інформацією, кадри на відео зняв хтось з гравців, хто брав участь у нещодавньому альфа-тесті гри.

Після кількох затримок, реліз Suicide Squad: Kill the Justice League призначено на 2 лютого 2024 року для PS5, Xbox Series X/S та ПК.

Раніше Rocksteady поділилась першим відео з анонсованої раніше серії роликів про свою майбутню гру Suicide Squad: Kill The Justice League.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...