Реклама

🗡️ Marvel's Blade від Arkane, можливо, у розробці уже два роки

Čytaty latynkoju
🗡️ Marvel's Blade від Arkane, можливо, у розробці уже два роки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🗡️ Marvel's Blade від Arkane, можливо, у розробці уже два роки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На The Game Awards 2023 одним із неочікуваних анонсів став трейлер до майбутньої гри від Arkane — Marvel’s Blade. Цим проєктом студія доволі символічно спробує виправитись за свою невдачу зі своєю вампірською Redfall.

Хоча наразі про гру відомо не надто багато, окрім того, що її роботою безпосередньо займається Arkane Lyon. Однак завдяки LinkedIn можна припустити, що гра знаходиться у виробництві уже майже два роки з огляду на профіль співробітниці студії, Дани Найтінгейл.

На її сторінці відзначається, що вона працює у Arkane Lyon на посаді керівника з кампанії  Marvel’s Blade з січня 2022 року.

Хоча раніше Bethesda, яка виступає видавцем, повідомляла, що анонс гри присвячений 50-річному ювілею персонажа Блейда і що гра наразі на ранній стадії розробки. Це звісно не скасовує того, що роботу над проєктом могли розпочати ще на початку 2022 року.

Відзначимо, що напередодні у Disney також прокоментували питання «ексклюзивності» Marvel’s Blade для Xbox. У компанії відзначили, що це питання до Bethesda.

Хоча перед цим представник Disney відзначив, щодо іншої гри, Indiana Jones, що у випадку з Xbox питання ексклюзивності доволі широке, адже вона охоплює не лише консолі.

(Оскільки) Xbox все ще залишається одним із найбільших ринків для ігор, ми не відчували, що будемо надмірно виключеними. Ми відчували, що гра все одно буде доступна широкому колу людей, і ми вважали, що з фінансової та стратегічної точки зору це мало сенс на той час.

З усіма анонсами The Game Awards 2023 можете ознайомитись за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...