Реклама

🤯 Bungie може перестати бути незалежною студією

Čytaty latynkoju
🤯 Bungie може перестати бути незалежною студією
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Bungie може перестати бути незалежною студією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники Bungie розповіли, що звільнення у компанії відбулися через страх того, що Sony може повністю поглинути студію.

Минулого року Sony, коли придбала Bungie, погодилася, що студія залишиться «незалежною, зберігаючи можливість самостійного видання та охоплення гравців, де б вони не вирішили грати». Фактично, від Sony керує окрема рада директорів, де багато представників колишнього керівництва Bungie,

Тепер видання IGN повідомило, що незалежність студії залежить від її певних фінансових цілей. Якщо виконати їх не вдасться, Sony може вирішити розпустити наявну раду та отримати повний контроль над компанією.

У жовтні цього року співробітники Bungie були попереджені про те, що доходи приблизно на 45% нижчі за прогнози на рік. Як зазначає видання, причиною є «погане утримання гравців у Destiny 2». Саме тому студія вирішила скоротити понад 100 із 1200 співробітників студії, а також запровадити заходи економії.

Ми знаємо, що нам потрібна Final Shape (DLC до Destiny 2 — прим. ред.), щоб досягти успіху. І в студії таке відчуття, що якщо цього не станеться, нас точно чекають нові звільнення.

Джерело журналістів у Bungie

Раніше ми розповідали, що у Bungie слідом за іншими студіями PlayStation відбулася хвиля звільнень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...