Реклама

🙃 Адель зробила своєму сину на Гелловін костюм за мотивами гри Rust

Čytaty latynkoju
🙃 Адель зробила своєму сину на Гелловін костюм за мотивами гри Rust
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Адель зробила своєму сину на Гелловін костюм за мотивами гри Rust
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Адель поділилась зі своїми шанувальниками тим, який костюм вона зробила для свого сина на Гелловін. Навряд хтось зможе відгадати з трьох разів що це було.

Син відомої співачки виявляється є великим фанатом багатокористувацької гри Rust і відповідний костюм Адель довелось зробити.

Про це співачка розповіла на своїй зустрічі з шанувальниками у Лас-Вегасі, де вона й поділилась своєю «бідою».

Отже, мій син захоплюється Rust... Він хотів в образі персонажа піти за цукерками (trick or treating). Однак, ця гра не франшиза, так? Тож ви навіть не можете купити прикраси для вечірки в стилі Rust. Тож мені довелося зробити довбане вбрання з нуля. На щастя, я чарівниця. На Amazon я можу знайти все, що завгодно.

@kelly.s27

Adele’s weekly updates are so relatable and funny 😂 brb sending this clip to my husband so we can try out the game lol #weekendswithadele #adeleaccess #adelevegas #adelelive

♬ original sound – Kelly -fangirl safe space-

Як відзначила співачка в результаті у неї вийшов «дуже, дуже саморобний» костюм та додала, що не впевнена, «що він йому дуже сподобався». Однак попри певне невдоволення її син все одно пішов за солодощами.

На жаль немає жодного фото того, як виглядав костюм, однак можна припустити, що Адель дійсно довелось попотіти над тим, щоб зробити його.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...