Реклама

🎮 Devolver Digital придбала розробника Astroneer

Čytaty latynkoju
🎮 Devolver Digital придбала розробника Astroneer
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Devolver Digital придбала розробника Astroneer
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Devolver Digital придбала розробника Astroneer, компанію System Era Softworks.

У Devolver Digital зазначили, що вісім років тому студія припустилася жахливої помилки, ледь не видавши Astroneer (замість того, щоб все ж таки видати гру). Але, попри різні шляхи, Devolver Digital і System Era Softworks залишалися друзями в міру зростання обох компаній.

Сьогодні, після майже десятиліття взаємного захоплення і дружби, Devolver Digital і System Era заявляють про свою невмирущу любов один до одного єдиним відомим їм способом: вимкнувши світло, увімкнувши опалення і сформувавши стратегічні ділові стосунки.

Devolver Digital

У своїй заяві генеральний директор System Era Softworks Брендан Вілсон зазначив, що компанія завжди вважала «прапор Devolver знаком якості».

Їхнє кредо «розробник в першу чергу» проклало шлях до процвітання найсміливіших та найкреативніших ідей, і ми дуже раді приєднатися до веселої групи однодумців, де наші ігри отримають необхідну підтримку в улюбленій культурі.

System Era Softworks

Раніше ми розповідали, що Devolver Digital провела свою презентацію Devolver Delayed, темою якої було перенесення релізу ігор на наступний рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...