Реклама

🤔 Розробники Marvel's Spider-Man 2 натякнули на можливість спіноффу про Венома

Čytaty latynkoju
🤔 Розробники Marvel's Spider-Man 2 натякнули на можливість спіноффу про Венома
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Розробники Marvel's Spider-Man 2 натякнули на можливість спіноффу про Венома
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Insomniac Games розповіли, що загалом не проти ідеї розробки окремої гри про одного з антигероїв гри Marvel’s Spider-Man 2. Вони прихильні до ідеї спіноффу про Венома, якщо, звісно, фанати цього захочуть.

У своєму інтерв’ю для Insider старший наративний директор Джон Пакетт розповів, що команда розробників наразі не готова говорити про майбутнє цієї серії ігор. Все-таки гра вийшла лише сьогодні, 20 жовтня. Тому вони поки що просто зачекають та подивляться на те, якою буде реакція гравців на сиквел.

Тому на питання про спінофф з Веномом Пакетт відповів:

Отже, ось що ми робимо. Ми зосереджені на Spider-Man 2 і ми збираємося почекати, щоб побачити реакцію фанатів. Ми послухаємо фанатів і запитаємо себе: «Гаразд, чого насправді хочуть фанати?». Ми поговоримо про це після того, як у всіх нас буде час виспатися і взяти відпустку.

Загалом, можна припустити, що якщо все буде добре, то ми можемо отримати гру про Венома на кшталт Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, яка була певним доповненням до оригінальної гри 2018 року з тим самим геймплеєм, але невеликою історією та купою додаткового контенту.

Нагадаємо, що раніше стали відомі оцінки нового ексклюзиву для PlayStation 5 — Marvel’s Spider-Man.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...