Реклама

🤨 Гендиректору Disney пропонували придбати ігрового гіганта, наприклад Electronic Arts

Čytaty latynkoju
🤨 Гендиректору Disney пропонували придбати ігрового гіганта, наприклад Electronic Arts
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Гендиректору Disney пропонували придбати ігрового гіганта, наприклад Electronic Arts
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Всередині Disney загалом не проти, якщо компанія перетвориться ще й на ігрового гіганта. Згідно з останнім звітом від Bloomberg, генерального директора Disney Боба Айгера його заступники закликають придбати одного з великих ігрових видавців. До прикладу, ймовірно, мова могла йти про Electronic Arts.

Видання відзначає, що заступники хочуть, аби Айгер був сміливішим та перейшов від ліцензування інтелектуальних прав компанії для створення відеоігор іншими до створення ігор за своїми франшизами самим. Відповідно для цього пропонують придбати одного з великих гравців на ринку відеоігор.

Одна з причин такого рішення полягає у можливості потенційно збільшити дохід компанії, адже як відзначає Bloomberg заступники у цьому бачать можливість «залатати дірки» у бюджеті.

Однак сам Айгер видається поки що не дуже впевнений у тому, чи варто Disney робити такий крок.

Відзначимо, що він обіймав посаду генерального директора Disney з 2005 по 2020 року та повернувся на посаду знову у листопаді 2022 року. Під його керівництвом Disney придбала Marvel Entertainment у 2009 році та LucasFilm у жовтні 2012 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...