Реклама

🎮 Persona 3 Portable і Persona 4 Golden отримають фізичні видання

Čytaty latynkoju
🎮 Persona 3 Portable і Persona 4 Golden отримають фізичні видання
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Persona 3 Portable і Persona 4 Golden отримають фізичні видання
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Atlus та Limited Run Games продемонструвала фізичні та колекційні видання Persona 3 Portable та Persona 4 Golden.

Обидві гри від Atlus з’явилися в цифрових магазинах ще в січні 2023 року. Багато хто нарікав на відсутність фізичного релізу порівняно з минулорічним виданням Persona 5 Royal, але тепер Limited Run Games готує їх до випуску.

Фізичне видання Persona 3 Portable буде доступне для попереднього замовлення в магазині Limited Run Games з 29 вересня до 12 листопада 2023 року. Передзамовлення на Persona 4 Golden відкривається пізніше, 27 жовтня.

Таким чином, Persona 3 Portable Standard Edition коштуватиме $34.99.

Persona 3 Portable Grimoire Edition — $69.99. Остання міститиме фізічну копію гри, коробку Le Grimoire du Coeur та SteelBook на основі японської обкладинки Persona для PS2.

 

Є також колекційна Persona 3 Portable S.E.E.S. Edition, вартість якої складає $199.99. Вона також міститиме фізичну копію гри, коробку, SteelBook, світлодіодну масштабну копію евокера (предмета з гри), набір фігурок з персонажами, альбом саундтреків на CD, картки з персонажами, нарукавну пов’язку S.E.E.S та індивідуальний сертифікат автентичності.

Раніше ми розповідали, що Sega та Atlus представили третій трейлер Persona 3 Reload. В ньому, окрім сюжету, можна побачити фрагменти з геймплеєм.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...