Реклама

🎮 Наступний Xbox з’явиться не раніше 2028 року

Čytaty latynkoju
🎮 Наступний Xbox з’явиться не раніше 2028 року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Наступний Xbox з’явиться не раніше 2028 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Згідно з документами, які оприлюднили під час справи Microsoft проти FTC, компанія планувала випустити наступну консоль Xbox у 2028 році.

Дата релізу згадувалася на зустрічі директорів компанії в травні 2022 року. Під час зустрічі корпоративний віцепрезидент Анудж Госалія написав про 2028 рік, як вікно для запуску нових консолей і його не виправили інші керівники.

Це дає шанувальникам змогу вважати, що внутрішня дата запуску нової консолі — 2028 рік, якщо плани не змінилися. Раніше також юристи Microsoft згадували, що «наступне нове покоління консолей не очікується до осені 2028 року, не раніше».

Також у нових документах FTC стало відомо, над якими іграми наразі працює компанія Bethesda. Так, наступного року Bethesda планує випустити нову гру про Індіану Джонса і ремастер The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Згодом Bethesda випустить нову гру у всесвіті Doom, що отримала назву Doom Year Zero. Й вже за декілька років студія планує випустити The Elder Scrolls VI, Fallot 3 Remaster, Dishonored 3 і Ghostwire: Tokyo 2.

Крім того, студія згадала ще дві гри під робочими назвами Project Platinum і Project Kestrel, проте наразі невідомо, що саме це за ігри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...