Реклама

🥊 Mortal Kombat 1: з'явились перші оцінки гри

Čytaty latynkoju
🥊 Mortal Kombat 1: з'явились перші оцінки гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥊 Mortal Kombat 1: з'явились перші оцінки гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні гравці, які зробили попереднє замовлення на колекційне або преміум видання Mortal Kombat 1 мають змогу отримати гру у ранньому доступі. Однак крім цього стали з’являтися перші оцінки нового файтинга від оглядачів.

Нижче можете побачити результати гри на порталі Opencritic.

На Metacritic версія гри для Playstation 5 має наразі 85 балів на основі 5 оглядів.

Загалом усі оглядачі відзначають, що розробники доволі серйозно підійшли до оновлення самих битв та їх варіативності, позитивно оцінили ідею з камео-персонажами. Також гру похвалили за кінематографічний сюжетний режим, який дійсно по новому розкриває уже знайомих персонажів.

Щодо недоліків, то тут оглядачі звертають увагу на відсутність кросплатформенної гри на релізі, а також не найновішу графіку.

Так до прикладу у виданні VGC грі поставили 5 зірок з 5 та відзначили.

Mortal Kombat 1 — найкраща гра серії Mortal Kombat на сьогодні. Вона виглядає приголомшливо, має блискучий сюжетний режим, новий режим «Вторгнення» не дасть занудьгувати одиночним гравцям, і, перш за все, грати в неї - одне задоволення. Вона просто необхідна для затятих фанатів, фанатів, що втратили інтерес до гри, та новачків.

У CGMagazine гру назвали чудовим проєктом для новачків та відзначили, що вона зуміла перевершити попередні ігри серії. Оцінка від видання 9/10:

Mortal Kombat 1 — це чудова відправна точка для новачків і фанатів, що повернулися. Вона перевершує всі попередні Mortal Kombat майже у всьому, завдяки інтуїтивно зрозумілому управлінню та цікавим режимам.

Видання VG247 дало грі 4 з 5 зірок та назвало її позитивним кроком у правильному напрямку.

Mortal Kombat 1 відкриває нову еру MK, яка не може не викликати захоплення. NetherRealm, як і персонажі її ультражорстокого всесвіту, дивиться прямо в обличчя прекрасному новому світу і дивиться в майбутнє. Однак утримати ці очі в голові може виявитися нелегким завданням.

Також видання IGN поділилося усією кінематографічною складовою гри. Тому, якщо вас лише цікавить сюжет, а не сам геймплей, то можете переглянути «повноцінний фільм» нижче. Звісно, що якщо ви маєте бажання проходити гру, тоді задля запобігання спойлерів не рекомендуємо дивитися це відео.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...