Реклама

👀 EA підтвердила, що наступна The Sims буде безплатною

Čytaty latynkoju
👀 EA підтвердила, що наступна The Sims буде безплатною
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 EA підтвердила, що наступна The Sims буде безплатною
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Electronic Arts розповіли, що майбутня The Sims 5, яка відома під офіційною кодовою назвою Project Rene, буде «безкоштовною для завантаження».

Наступну The Sims анонсували майже рік тому, ще у жовтні 2022. З того часу EA розповіла багато деталей про гру, але тепер в студії підтвердили, що Project Rene буде безплатною

Раніше Project Rene описували як гру з «вільним доступом». Тепер це підтвердила й віце-президент з креативу франшизи The Sims у Maxis Studios Ліндсі Пірсон.

Ми плануємо зробити Project Rene безкоштовною для завантаження. Ми хочемо, щоб вам було легко запросити друга або приєднатися до гри, а це означає, що ми відкрито запрошуємо до гри всіх охочих.

Ліндсі Пірсон

Пірсон також зазначила, що при запуску Project Rene не буде настільки повнофункціональною, як The Sims 4.

Ми хочемо зосередитися на створенні чогось сильного та згуртованого з самого початку, тому в ньому точно не буде всього, що є в The Sims 4, але з часом ми додамо в Project Rene новий досвід та контент.

Ліндсі Пірсон

Окрім регулярних оновлень основної гри, студія продаватиме додатковий контент і різні пакети.

Project Rene та The Sims 4 продовжуватимуть існувати пліч-о-пліч. Ми плануємо підтримувати обидві гри одночасно, і в осяжному майбутньому продовжимо додавати ще більше захоплюючого контенту в The Sims 4.

Ліндсі Пірсон

Maxis планує поділитися подробицями про те, що запропонує мультиплеєр Project Rene в наступному році. Наразі невідомо, коли саме вийде гра.

Раніше ми розповідали, що Maxis, яка займається розробкою The Sims 5, або ж Project Rene, поділилася деякими кадрами з гри, яка ще перебуває на дуже ранніх стадіях.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...