Реклама

🥊 Mortal Kombat 1: дивіться релізний трейлер гри

Čytaty latynkoju
🥊 Mortal Kombat 1: дивіться релізний трейлер гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥊 Mortal Kombat 1: дивіться релізний трейлер гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До релізу Mortal Kombat 1 залишається всього кілька днів і на честь цього Warner Bros. та NetherRealm Studios вирішили поділитися з нами релізним трейлером файтинга. У відео нам демонструють сюжет та ігролад майбутньої гри.

Самі ж розробники запрошують нас до того, щоб:

Відкривайте для себе відроджений всесвіт Mortal Kombat, створений богом вогню Лю Каном. Mortal Kombat 1 відкриває нову еру культової франшизи з новою бойовою системою, режимами гри та фаталіті (Fatalities)!

Нагадаємо, що раніше Ед Бун похвалився тим, що до франшизи вдалося «затягнути» давню мрію творців гри — Жан-Клода Ван Дама, який подарує свій скін Джонні Кейджу. Він відзначив, що для усієї серії ігор це доволі поворотний момент:

Коли ми робили найпершу гру … ми насправді хотіли побачити Ван Дама … ми зателефонували його людям і сказали, що хочемо зробити гру, засновану на Ван Дамі, і я не знаю, чи він відмовився, чи це просто не дійшло до нього, чи щось подібне, але знову ж таки, це була пара 20-річних хлопців, які хотіли зробити відеогру, і я бачив, як Ван Дам сказав би: «Ні, ні, ні, ми не будемо робити цього». ... тому ми намагалися кілька разів звертатися до нього, і цього разу ми виграли в лотерею і отримали його, і у нас є його голос, і він буде Джонні Кейджем.

Реліз Mortal Kombat 1 відбудеться 19 вересня для Xbox Series X/S, PS5, Nintendo Switch та ПК. Хоча зауважимо, що ті хто придбав преміум видання гри отримає ранній доступ уже з 14 вересня.

Також напередодні було оголошено, що Меган Фокс озвучила для Mortal Kombat 1 Нітару.

Але й це ще не все з відомими акторами. Раніше з нами також поділились рекламою гри у якій взяв участь Дейв Батіста.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...