Реклама

🥊 Mortal Kombat 1: з'явився трейлер зі скіном Жан-Клода Ван Дама для Джонні Кейджа (оновлено)

Čytaty latynkoju
🥊 Mortal Kombat 1: з'явився трейлер зі скіном Жан-Клода Ван Дама для Джонні Кейджа (оновлено)
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥊 Mortal Kombat 1: з'явився трейлер зі скіном Жан-Клода Ван Дама для Джонні Кейджа (оновлено)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

UPD. Також невдовзі з’явився й сам трейлер де нам продемонстрували Жан-Клода Ван Дама у ролі Джонні Кейджа. Текст нижче залишаємо без змін, як його й було опубліковано раніше.

Невдовзі на нас очікує реліз Mortal Kombat 1 і напередодні запуску гри, співавтор серії Ед Бун в рамках реклами файтинга побував на YouTube-шоу Hot Ones, у якому гості відповідають на запитання під час поїдання гострої їжі.

Завдяки такому «гарячому» інтерв’ю ми отримали змогу побачити перші кадри зі скіном Жан-Клода Ван Дама для Джонні Кейджа. Бун відзначив, що для усієї серії ігор це доволі поворотний момент:

Коли ми робили найпершу гру … ми насправді хотіли побачити Ван Дама … ми зателефонували його людям і сказали, що хочемо зробити гру, засновану на Ван Дамі, і я не знаю, чи він відмовився, чи це просто не дійшло до нього, чи щось подібне, але знову ж таки, це була пара 20-річних хлопців, які хотіли зробити відеогру, і я бачив, як Ван Дам сказав би: «Ні, ні, ні, ми не будемо робити цього». ... тому ми намагалися кілька разів звертатися до нього, і цього разу ми виграли в лотерею і отримали його, і у нас є його голос, і він буде Джонні Кейджем.

Нижче у твіті можна побачити сегмент з Ван Дамом.

Якщо ж хочете повністю переглянути Hot Ones та детальніше ознайомитися з коментарями Буна, то дивіться відео нижче.

Відзначимо, що напередодні стало відомо, що Меган Фокс озвучила у Mortal Kombat 1 Нітару, а раніше нам показали рекламу гри з Дейвом Батістою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...