Реклама

😭 Чарльз Мартіна перестане бути голосом Маріо після 30 років роботи

Čytaty latynkoju
😭 Чарльз Мартіна перестане бути голосом Маріо після 30 років роботи
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😭 Чарльз Мартіна перестане бути голосом Маріо після 30 років роботи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чарльз Мартіне, який понад три десятиліття дарував голос сантехніку Маріо, відходить від своєї роботи по озвучці персонажа.

Таким чином, Мартіне більше не буде озвучувати героя для Nintendo, проте залишиться в компанії та отримає нову посаду — «посол Маріо». На цій посаді актор буде подорожуватиме світом та спілкуватися з фанатами від імені ігрової компанії.

Крім того, Мартіне не бере участі у майбутній грі Super Mario Bros. Wonder, яка вийде 20 жовтня на Nintendo Switch.

Хоча Чарльз не бере участі у грі, ми раді вшанувати його спадщину та внесок, в тому числі з нетерпінням чекаємо на те, чим він займатиметься в якості посла Маріо.

Nintendo

Мартіне почав працювати в Nintendo в 1991 році, а його перша роль по озвучці сантехніка Маріо була в 1996 році для Super Mario 64.

Крім того, актор озвучив й інших героїв Грибного королівства, зокрема Луїджі, Варіо та Валуїджі, у більш ніж 150 іграх Nintendo — так, зазвичай у всіх мемах з акцентом Маріо ми чуємо саме Мартіне.

Мартіне поділився заявою Nintendo у своєму акаунті в Twitter, написавши: «Моя нова пригода починається! Ви всі — Numba One в моєму серці!».

Раніше ми розповідали, що наступного місяця в Японії в кінотеатрах знов вийде стрічка «Супербрати Маріо» (Super Mario Bros) у форматі 4K. Фільм 1993 року повернеться до кінотеатрів з приводу свого 30-річчя.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...