Реклама

🎮 Вийшло демо гри про Twin Peaks у стилі PS1

Čytaty latynkoju
Blueroseteam
🎮 Вийшло демо гри про Twin Peaks у стилі PS1
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Вийшло демо гри про Twin Peaks у стилі PS1
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Blue Rose Team виклала демо-версію гри Twin Peaks: Into the Night. Гра схожа на Silent Hill на PS1 і повторює сюжет культового телесеріалу Девіда Лінча.

Загалом, Twin Peaks: Into the Night розробляється для ПК, проте наразі на сайті розробників можна завантажити демо-версію.

Twin Peaks: Into the Night створена як данина старій добрій класиці ігор 90-х, — це фан-адаптація однойменного серіалу, створеного Марком Фростом і Девідом Лінчем. Відчуйте новий ігровий досвід, який занурить вас безпосередньо в унікальну атмосферу шоу.

Blue Rose Team

Сама студія складається з двох розробників, та планує розповсюджувати гру безплатно.

Ця демонстрація має на меті показати вам напрямок, у якому ми рухаємося. Ми вже працюємо над наступним випуском, потрібно трохи терпіння, і він скоро вийде. Звичайно, ми будемо підтримувати зв’язок в наших соціальних мережах, щоб показати прогрес, який ми досягаємо при розробці гри.

Blue Rose Team

Варто зазначити, що єдиною офіційною грою по серіалу була Twin Peaks VR, випущена у 2019 році. У 1991 році ще планувалася гра для NES, проте проєкт залишили на ранніх стадіях розробки.

Раніше ми розповідали, що Девід Лінч, творець Twin Peaks, вважає «сумною» можливість дивитися фільми на телефоні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...