Реклама

👀 Вийшов геймплейний трейлер Call of Duty: Modern Warfare III. Деталі гри

Čytaty latynkoju
👀 Вийшов геймплейний трейлер Call of Duty: Modern Warfare III. Деталі гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Вийшов геймплейний трейлер Call of Duty: Modern Warfare III. Деталі гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після тизеру та трейлеру про антагоніста Activision нарешті продемонструвала геймплейний трейлер Call of Duty: Modern Warfare III. Відзначимо, що гра розробляється Sledgehammer Games та Infinity Ward, як і однойменний реліз 2011 року.

Окрім самого трейлеру Activison поділилася у своєму анонсі деякими подробицями щодо самої гри.

Кампанія

Події нової гри розпочнуться з того місця, де й завершилася Modern Warfare II. Згідно з анонсом на нас чекає багато насиченої кінематографії. Окрім цього на нас чекає новий тип місій — Open Combat Missions. Компанія детально не розкрила що це режими. Однак відзначила, що у вас тепер буда свобода, щодо підходу до проходження місій.

Мультиплеєр

Для тих, кого цікавить багатокористувацька гра буде приємний сюрприз, адже у новинці будуть доступні всі 16 мап з версії Call of Duty: Modern Warfare II 2009 року. Звісно що вони були модернізовані, буде додано нові режими та можливості. Також буде 12 абсолютно нових основних мап, які з’являться з сезонами гри після запуску.

Ігроладні новинки

Activision також поділилася трьома новими «геймплейними інноваціями», які з’являться у Modern Warfare III.

Tac-Stance. Щось середнє між стрільбою від стегна та стрільбою з прицілу. Це зроблено для покращення ефективності ведення бою у вузьких коридорах та приміщеннях.

Evolving Loadouts. Додає нові рівні кастомізації до Create-a-Class. Нова функція дозволить точно налаштувати найсучасніше військове спорядження: рукавички, тактичні жилети, черевики та інше.

After-Market-Parts. Спеціальний набір опцій кастомізації, який надасть змогу створити унікальну конфігурацію зброї відповідно до вашого стилю гри.

Також, як і обіцялось, до багатокористувацького режиму Modern Warfare III буде «перенесено» Modern Warfare 2. Тобто весь контент і прогрес з минулої гри перейде до новинки.

Вперше у Modern Warfare з’явиться режим зомбі

Ті, хто полюбляє зомбі-режим у Call of Duty може тепер також радіти, адже цей режим вперше з’явиться в серії Modern Warfare. Відзначається, що у ньому буде також найбільша зомбі-мапа в Call of Duty за всю історію.

Також повідомляється, що тепер зомбі-режим отримає справжню історію

Нагадаємо, що реліз Call of Duty: Modern Warfare III заплановано на 10 листопада для ПК, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X/S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...