Реклама

🥴 Blizzard тимчасово заборонила обмін між гравцями в Diablo 4

Čytaty latynkoju
🥴 Blizzard тимчасово заборонила обмін між гравцями в Diablo 4
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Blizzard тимчасово заборонила обмін між гравцями в Diablo 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Blizzard призупинила торгівлю гравців у Diablo 4 «до подальшого повідомлення» через експлойт дублювання золота та предметів. Також розробники пообіцяли забанити тих, хто користувався експлойтом.

Про таке рішення повідомив представник Blizzard на сабредіті Diablo 4. Наразі розробники працюють над виправленням проблеми й повідомлять, коли відновлять торгівлю між гравцями.

Як зазначає IGN, експлойт полягав у тому, що один гравець ініціював торгівлю з іншим гравцем, розміщував предмети або золото в слоті для торгівлі, а потім змушував клієнт Diablo 4 закритися. Після цього гравець повертався в гру, а предмети або золото знову з’являлися в інвентарі гравця, залишаючись при цьому в інвентарі й іншого гравця.

У наступному повідомленні Blizzard запевнила гравців, що проти тих, хто «випадково» користувався експлойтом, «не буде вжито жодних заходів».

Зазначається, що через цей шахрайський спосіб економіка гри опинилася в хаосі. В одному з торгів, що з’явився якраз перед забороною Blizzard, арбалет був проданий за вражаючу суму в 30 мільярдів золотих.

Наразі у Diablo 4 немає офіційної біржі чи щось подібного, тому гравці користується для торгівлі Discord-серверами. Саме тому гравці Blizzard не лише прибрати шахрайський спосіб розбагатіти, а й додати в гру належну підтримку торгівлі.

Раніше ми розповідали, що над четвертою Diablo працювали мінімум 9166 людей.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...