Реклама

😮 Assassin's Creed: Mirage вийде на тиждень раніше

Čytaty latynkoju
😮 Assassin's Creed: Mirage вийде на тиждень раніше
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Assassin's Creed: Mirage вийде на тиждень раніше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Попри різноманітні чутки напередодні анонсу Assassin’s Creed: Mirage у Ubisoft нас цілком зуміли запевнити у тому, що гра вийде вчасно та у заплановану дату 12 жовтня. Однак тепер компанія повідомляє, що змістила реліз гри.

Проте тут шанувальникам не потрібно хвилюватися, адже Ubisoft зазначила, що гра вийде на тиждень раніше. Компанія у своїх соцмережах повідомила, що Assassin’s Creed: Mirage пішла на «золото» й разом із тим реліз гри тепер перенесено на 5 жовтня цього року. Тому власники PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One і ПК можуть підлаштовувати свої плани під цей день.

Нагадаємо, що майбутня Assassin’s Creed повернеться до ігроладу своїх ранніх ігор. Замість величезного відкритого світу та елементів RPG в Assassin’s Creed: Mirage буде більш лінійний наратив та невелика ігрова мапа.

Події гри розгорнуться за кілька років до попередньої частини і розкажуть про дорослішання Басіма Ібн Ісхака, який повільно перетворюється з вуличного злодія на гордого члена Братства асасинів.

Нагадаємо, що напередодні Ubisoft анонсувала випуск офіційної футболки з тактильною віддачею для гри у Assassin’s Creed: Mirage.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...