Реклама

👀 Call of Duty: Modern Warfare III: вийшов трейлер з антагоністом гри

Čytaty latynkoju
👀 Call of Duty: Modern Warfare III: вийшов трейлер з антагоністом гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Call of Duty: Modern Warfare III: вийшов трейлер з антагоністом гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Звісно, що можна уже дещо заплутатися, однак Modern Warfare III це нова Call of Duty, яка має з’явитися цього року. До останнього часу ходило багато чуток навколо цієї гри, доки нам не продемонстрували короткий тизер, який офіційно оголосив про назву та дату виходу гри — 10 листопада.

Тепер ми отримали перший трейлер гри. Однак, якщо бути точнішим, то трейлер з розкриттям антагоніста гри, який уже з’являвся в оригінальній трилогії — Макарова. До того ж трейлер це перемішка ігрових кадрів та наживо знятих сцен.

З усім цим є лише одне питання, чи з’явиться у цій частині ще одна місія No Russian? Адже нагадаємо, що невеличкий натяк на повернення Макарова був захований у сцені після титрів ще у Modern Warfare II, яка якраз відсилала саме до цієї місії.

Як мінімум це ми зможемо дізнатися уже 10 листопада. Наразі ж мало що відомо про майбутню гру та платформи на яких вона буде доступною.

Відзначимо, що більше деталей про Modern Warfare III нам мають показати в рамках події, що відбудеться у Warzone і як обіцяють в трейлері це буде 17 серпня.

Нагадаємо, що напередодні у Call of Duty оновилася античіт система Ricochet.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...