Реклама

🎮 Анонсували Ratatan — гру від розробників Patapon

Čytaty latynkoju
🎮 Анонсували Ratatan — гру від розробників Patapon
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Анонсували Ratatan — гру від розробників Patapon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На заході BitSummit, який пройшов 15 липня в Японії, представили «наступника» класичної ритмічної гри Patapon — Ratatan.

Над Ratatan працюють розробники оригінальної Patapon — творець Хіроюкі Котані та музикант Кеммі Адачі. Гра буде фінансуватися через Kickstarter, а кампанія має розпочатися 31 липня.

Також під час BitSummit розробники розповіли VGC, що гра включатиме елементи roguelike та багатокористувацьку гру для чотирьох гравців.

Хіроюкі Котані, який розробив оригінальні ігри Patapon, сказав, що хоче створити схожий досвід, але з новими елементами. Він також не виключив співпрацю з Sony над традиційним сиквелом у майбутньому.

Patapon — це двовимірний ритмічний платформер, де гравці керують армією симпатичних антропоморфних Патапонів. Першу гру випустили для PSP у 2007 році, згодом гра отримала два продовження на PSP. Крім того, перші дві частини франшизи переробили для PlayStation 4.

Раніше ми розповідали, що Devolver анонсувала перевидання культової стратегії у реальному часі Stronghold, яка отримає додаток до назви у вигляді Definitive Edition.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...