Реклама

🤨 Президент Sega натякнув на можливі «ребути та ремейки» по Соніку

Čytaty latynkoju
🤨 Президент Sega натякнув на можливі «ребути та ремейки» по Соніку
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Президент Sega натякнув на можливі «ребути та ремейки» по Соніку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ми уже, мабуть, увійшли в активну фазу постійних «ребутів та ремейків». Тепер уже й у Sega заговорили про класичні ігри компанії, які можуть повернутися до сучасного геймера.

У своєму інтерв’ю японському виданню Famitsu президент Sega Юкіо Сугіно (Yukio Sugino) зачепив питання ребутів. Зокрема, він вказав на франшизу про їжака Соніка яка має всі шанси на перезавантаження.

До їжачка розмова дійшла після того, як у Сугіно запитали про майбутню гру Samba De Amigo: Party Central, інтерв’юер назвав її ребутом оригінальної гри. Однак президент Sega виправив його, та відзначив, що «в моїй уяві це не перезапуск, а нова гра в серії».

Одразу ж після цього Сугіно перейшов до розмови про Sonic Superstars, вихід якої заплановано на кінець цього року. Він назвав цю гру «поверненням до 2D-екшену, і хоча це нова гра, я хотів би також здійснити заходи, схожі на ребут».

Далі він продовжив свою думку та відзначив, що Sega бере до уваги ідею «ребутів і римейків» при визначенні курсу розвитку своєї інтелектуальної власності. Тут він знову ж таки виділив Соніка як яскравий приклад.

Звичайно, ми повинні робити нові речі, але, як і у випадку з усіма об'єктами інтелектуальної власності, у нас немає нових творів або ребутів. Ми будемо розвиватися, обираючи те, що є доречним у цей час для кожної франшизи… Сонік — це також фірмова гра SEGA, і паралельно з новою грою ми розглядаємо можливість ребуту та ремейків.

Також президент Sega відзначив, що він отримав багато повідомлень «переважно від користувачів із Північної Америки», які відзначили приємний факт для Сугіно, що Сонік «прямує в правильному напрямку».

Нагадаємо, що раніше стала відома імовірна дата релізу Sonic Superstars.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...