Реклама

👋 Major Nelson, або ж Ларрі Гриб, покидає Microsoft

Čytaty latynkoju
👋 Major Nelson, або ж Ларрі Гриб, покидає Microsoft
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👋 Major Nelson, або ж Ларрі Гриб, покидає Microsoft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ларрі Гриб, який більше відомий спільноті Xbox як Major Nelson, оголосив про свій відхід з Microsoft.

Як відзначає сам Гриб, він іде з компанії, щоб працювати над «наступним розділом» у своїй кар’єрі. У своєму Twitter він написав:

Після 20 неймовірних років я вирішив зробити крок назад і попрацювати над наступною главою своєї кар'єри. Коли я зупиняюся і думаю про все, що ми зробили разом, я хочу подякувати мільйонам геймерів по всьому світу, які зробили мене частиною свого життя. Також дякую членам команди Xbox за те, що довірили мені вести прямий діалог з нашими клієнтами. Майбутнє Xbox світле, і я, як геймер, із задоволенням спостерігаю за його розвитком.

Xbox зі свого боку теж подякувала Грибу та зазначила, що він назавжди залишиться «Major Nelson для нас».

Відзначимо, що Гриб приєднався до Microsoft ще у 2001 році. Тоді він отримав посаду головного редактора MSN Music, а уже згодом став директором з програмування Xbox Live. Також він вів блог Major Nelson Blog, де розповідав про роботу підрозділу Xbox зсередини, а також брав активну участь у розробці ранніх консолей Microsoft, Xbox Live, Kinect.

Він також вів щотижневий подкаст під назвою Major Nelson Radio де давав інтерв’ю та обговорював консолі, технології, гаджети і все, що було пов’язано з Xbox.

Також Гриб повідомив, що з його відходом подкаст Xbox Podcast візьме перерву на літо, після чого повернеться в новому форматі.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо, що апеляційний суд відмовив регулятору США у продовженні судової заборони на угоду з придбання Microsoft Activision Blizzard.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...