Реклама

🤯 Серіал The Boys зробив кросовер з Call Of Duty

Čytaty latynkoju
Call of Duty
🤯 Серіал The Boys зробив кросовер з Call Of Duty
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Серіал The Boys зробив кросовер з Call Of Duty
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Call Of Duty: Modern Warfare II та Warzone отримали велике оновлення Reloaded. Зокрема, в іграх з’являться герої серіалу «Хлопаки» (The Boys).

Таким чином, стануть доступні персонажі Зіронька (Starlight), Чорнуар (Black Noir) та Патріот (Homelander). У наборах за 2400 очок Call of Duty крім героя можна отримати три креслення, добивання, новий завантажувальний екран, емблему, наклейку та іншу косметику.

Окрім появи нових персонажів, у грі також з’являться тематичні предмети на картах, зокрема, препарат Temp V (він же V24), що надає при вживанні надздібності. Temp V рандомно даватиме одну з чотирьох суперздібностей: посилений стрибок, електрична ударна хвиля, телепорт або лазерний зір з левітацією.

Також у грі відбудеться новий Camo Challenge, що дозволить розблокувати пару дуже унікальних камуфляжів. В оновленні також додадуть нову рушницю — повністю автоматичний MX Guardian. Серед інших оновлень:

  • Режим Battle Royale на 72 гравці на Vondel;
  • Подія Occupation Scan;
  • Нова карта Waterfront 6v6 Vondel.

Новий сезон Reloaded стартує цієї середи, 12 липня, і триватиме кілька тижнів до початку 5 сезону. Call of Duty: Modern Warfare 2 та Call of Duty: Warzone доступні на PC (Battle.net, Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S.

Раніше ми розповідали, що під час слухань у Федеральній торговій комісії США щодо покупки Microsoft Activision Blizzard, суддя розкрив дату наступної частини Call of Duty.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...