Реклама

🎮 Нова Call of Duty, ймовірно, вийде 10 листопада

Čytaty latynkoju
Call of Duty 2023
🎮 Нова Call of Duty, ймовірно, вийде 10 листопада
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Нова Call of Duty, ймовірно, вийде 10 листопада
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час слухань у Федеральній торговій комісії США щодо покупки Microsoft Activision Blizzard, суддя розкрив дату наступної частини Call of Duty.

Раніше інсайдери повідомляли, що нову Call of Duty 2023 випустять саме в листопаді, проте федеральний суддя розкрив точну дату — 10 листопада. Після новин про заяву судді, офіційний акаунт Call of Duty у Twitter опублікував емодзі очей.

Як зазначає GamesRadar, незабаром може вийти офіційний анонс. Проте наразі є два питання, відповіді на які спільнота ще не отримала: наступна гра франшизи буде продовженням Modern Warfare або основної лінії Call of Duty та яка саме студія веде розробку.

Раніше ми розповідали, що у зв’язку з розглядом скарги FTC до Microsoft у суді стосовно угоди з придбання Activision Blizzard, багато деталей «внутрішньої кухні» компанії почали потрапляти у публічну площину.

Наприклад, стало відомо, що Microsoft розглядала можливість придбання Sega, Bungie та ще кількох інших студій. Також голова Microsoft розповів, що «з задоволенням» позбувся б ексклюзивності ігор для Xbox, однак це те, що компанія не може зробити через Sony.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...