Реклама

🐈 Stray виходить на Xbox Series X/S та One вже 10 серпня

Čytaty latynkoju
🐈 Stray виходить на Xbox Series X/S та One вже 10 серпня
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐈 Stray виходить на Xbox Series X/S та One вже 10 серпня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавництво Annapurna Interactive та розробник BlueTwelve Studio оголосили про вихід Stray на Xbox Series X/S та Xbox One.

Популярна гра про кота, що подорожує кіберпанк-містом та зустрічає роботів, вийде на Xbox вже 10 серпня. Разом з анонсом розробники представили спеціальний трейлер, де головного героя проєкту зобразили з контролером Xbox.

Нагадаємо, спочатку Stray вийшов лише для PlayStation 4/5 та ПК, у липні 2021 року.

Stray — це платформер із котиком у головній ролі. Гравець керує пухнастиком, який потрапляє у світ, населений роботами, і вирішує повернутись до своєї родини. Кіт повинен розв’язувати головоломки для того, щоб просуватися сюжетом. Гравця супроводжує дрон-супутник, на ім’я Б-12, який може допомогти, перекладаючи мову роботів та зберігаючи знайдені предмети.

Нагадаємо, раніше Рада з оцінки розважального програмного забезпечення (ESRB) поставила рейтинг для котячої пригоди від третьої особи. Це дало змогу припустити, що гра незабаром з’явиться в Xbox. 

Раніше ми розповідали, що Stray змагався з Elden Ring за звання найкращого ігрового сценарію від премії «Неб’юла» — проте перемогла остання. Також хочемо нагадати, що ми робили огляд на Stray.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...