Реклама

🤯 Фанат зірвав зустріч акціонерів Nintendo задля скарги на гру Splatoon 3

Čytaty latynkoju
🤯 Фанат зірвав зустріч акціонерів Nintendo задля скарги на гру Splatoon 3
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Фанат зірвав зустріч акціонерів Nintendo задля скарги на гру Splatoon 3
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один із шанувальників гри Splatoon 3 вирішив зірвати зустріч акціонерів Nintendo. Він був незадоволений кількістю варіантів зачісок у чоловічих персонажів у грі.

Для цього фанат купив акції компанії приблизно на $3500 та потрапити на збори акціонерів. Як повідомляє VGC, ця історія стала відома через користувача Twitter NStyles, який також був на зустрічі.

Шанувальник казав, що жіночі персонажі отримали значно більше різних зачісок та емоджі, а ніж чоловічі. Не зміг зупинити виступ хлопця навіть президент Nintendo Шунтаро Фурукава, який після спроб заспокоїти гравця просто проігнорував його.

З часом користувач Twitter haruikatako зазначив, що це саме його історія. Його мотивацією стало те, що Nintendo не відповіла на його багаточисельні листи та скарги. Саме через ігнор з боку компанія шанувальник вирішив купити акції та потрапити на зустріч.

Варто зазначити, що це не вперше, коли фанати Nintendo саме таким чином висловлюють свої скарги. На минулорічних зборах акціонерів один з гравців попросив Nintendo нарешті випустити гру F-Zero.

Раніше ми розповідали про червневий Nintendo Direct та усе цікаве, що на ньому показали.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...