Реклама

👀 Дивіться прем'єрний та геймплейний трейлери Avatar: Frontiers of Pandora

Čytaty latynkoju
👀 Дивіться прем'єрний та геймплейний трейлери Avatar: Frontiers of Pandora
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Дивіться прем'єрний та геймплейний трейлери Avatar: Frontiers of Pandora
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Ubisoft Forward 2023 нам продемонстрували прем’єрний та геймплейний трейлер гри Avatar: Frontiers of Pandora, яка є розширенням всесвіту створеного Джеймсом Кемероном.

Геймплей гри буде від першої особи. У Avatar: Frontiers of Pandora нам пропонують різноманітні активності від полювання до догляду за своєю власною їздовою твариною. Важливим аспектом власного створіння буде процес єднання з ним, як і у фільмі. Нам також дадуть можливість кастомізувати тварин.

Сам світ буде складатися з різних біомів від трав’янистих степів до густих лісів Пандори. На цих різних територіях будуть проживати окремі племена На’ві повагу яких вам доведеться заслужити.

Головним мотивом гри стане боротьба проти людей, які руйнують екологію Пандори. Завданням гравця буде врятувати власну планету від забруднення, яке приносять люди з собою.

Буде схожа система блокпостів, як у Far Cry та маркування ворогів. Кожен такий пункт впливає на екосистему Пандори і його знищення рятує планету.

Нам будуть доступні різні види озброєння від людських автоматів, ракетниць, до луків і стріл На’ві. також на боці гравця фізичні здібності самого представника Пандори.

Гра запропонує нам стати на шлях справжнього На’ві. На цьому шляху у нас буде аналогічне до Far Cry Буде дерево скілів.

У кінці нам Джеймс Кемерон запропонував «мріяти зі широко відкритими очима», щоб це не означало.

Avatar: Frontiers of Pandora вийде уже 7 грудня цього року на ПК, Xbox Series X/S та PS5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...