Реклама

😈 Diablo IV: гравець, який першим досяг 100 рівня на хардкорі втратив персонажа через втрату зв'язку

Čytaty latynkoju
😈 Diablo IV: гравець, який першим досяг 100 рівня на хардкорі втратив персонажа через втрату зв'язку
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 Diablo IV: гравець, який першим досяг 100 рівня на хардкорі втратив персонажа через втрату зв'язку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один з гравців Diablo IV вже досягнув 100-го рівня в режимі Hardcore, всього за кілька днів після релізу гри. Однак, цей гравець втратив свого персонажа (і всі прив’язані до нього речі) через втрату зв’язку.

Souaïb  «cArn» Hanaf вперше досягнув 100-го рівня в режимі Hardcore персонажем Варвара 5 червня. Наступного дня Blizzard фактично визнала досягнення cArn-а у своєму твіті з привітанням.

Це досягнення дає cArn-у право на участь у конкурсі Diablo IV Hardcore Victories Contest, в якому перші 100 гравців, які досягнуть 100-го рівня в хардкорному режимі, отримають можливість викарбувати свої імена на статуї Ліліт.

Пізніше, 6 червня, cArn продовжив грати за свого персонажа в режимі Hardcore, намагаючись заробити більш потужне спорядження. Але потім гра зависла, і cArn вилетів назад у головне меню, де й стало зрозуміло, що його персонаж був втрачений. Відео того як це сталося можете знайти за посиланням.

Нагадаємо, що коли ви граєте в режимі Hardcore, смерть і, як уданому випадку втрата зв’язку призводить до того, що ваш персонаж стирається. Після втрати героя вам доведеться починати все з нуля.

Що ж, принаймні, cArn зміг стати першим гравцем, який досягнув 100-го рівня в режимі Hardcore. Щоправда, гравець все ще засмучений смертю свого персонажа. Виданню PCGamesN він сказав, що його «не хвилює» його 100-й рівень, «мене хвилює моє спорядження».

Diablo IV вже доступна для PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S і ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...