Реклама

👨‍⚖️ Співтворець Соніка Юджі Нака може отримати більше двох років в'язниці

Čytaty latynkoju
knowyourmeme.com
👨‍⚖️ Співтворець Соніка Юджі Нака може отримати більше двох років в'язниці
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👨‍⚖️ Співтворець Соніка Юджі Нака може отримати більше двох років в'язниці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишньому розробнику Sega та Square Enix Юджі Нака може загрожувати тюремне ув’язнення терміном на два роки і шість місяців у зв’язку з судовим процесом про інсайдерську торгівлю.

Крім того, Нака може бути оштрафований на 2,5 млн єн разом з додатковою сумою в 170 млн єн. Його, а також двох колишніх співробітників Square Enix, Тайсуке Сазакі та Фуміакі Сузукі, звинуватили у придбанні акцій розробників Aiming та Ateam на основі ще не оприлюдненої інформації про безкоштовні мобільні ігри Dragon Quest Tact та Final Fantasy VII: The First Soldier. Троє підозрюваних мали намір продати свої акції в кожній з компаній після того, як відповідні ігри будуть публічно анонсовані.

Обвинувачення заявило, що підозрювані «отримали несправедливий прибуток, перебуваючи у значно вигіднішому становищі, ніж звичайні інвестори, і підірвали справедливість ринку». На противагу цьому захист стверджував, що вони «не активно переглядали інсайдерську інформацію», домагаючись поблажливості та зменшення як штрафів, так і доплат.

Остаточний вирок у справі Нака, який має бути винесений 7 липня 2023 року, ймовірно, ознаменує кінець тривалого судового процесу, який розпочався ще в листопаді 2022 року. До цього розробник здобув помітну репутацію під час роботи в Sega, де він допоміг створити у період прозваний «консольні війни» найвідоміший талісман компанії — їжачка Соніка. Після звільнення з Sega він створив власну студію Prope і розробив низку ігор для Wii та 3DS.

Зовсім недавно він приєднався до Square Enix, щоб створити дочірній бренд Balan Company, а згодом став керівником гри Balan Wonderworld. Після виходу гри Нака заявив, що його усунули з посади режисера ще до її запуску, і подав позов проти Square Enix.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...